Haber

İstanbul Neden Teksas Oldu? Son Tartışmalar, Kavgalar, Cinayetler…

Esenyurt’ta iki hafta önce tekelciye düzenlenen baskının ardından bireysel silahlanma gündeme geldi. İstanbul Valisi Davut Gül, bireysel silahlanma ile ruhsatlı silah ayrımının yapılmasının önemli olduğuna işaret ederek, polis ve jandarmanın uygulamalarıyla çok sayıda silahın ele geçirildiğini açıkladı. Peki son zamanlarda İstanbul’da neler oldu?

3 Ağustos I Trafikte göğüs göğüse çarpışma

Trafikte gerginliğin arttığı anlar, Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, araçlardan biri oburun önünden hızla geçtiği için iki araç karşı karşıya geldi. Sürücülerin araçlarından inmesinin ardından tartışma bir anda yumruk yumruğa kavgaya dönüştü. Sürücülerden birinin yanındaki bayana yumruk atması üzerine arbede çıktı.

Kavga sırasında şahıs bu kez diğer sürücüyü yumruğuyla yere devirdi. Yaşananların ardından şahıs araca binerek kaçtı, bayan ise kısa süre aracı kovalamaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlar, gürültünün ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

4 Ağustos Saldırıya uğrayan motosiklet sürücüsü öldü

Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi Mumcu Bakkal Sokak’ta balık hali önünde meydana gelen olayda, marketin önünde bekleyen motosikletçi, kendisine yaklaşan kişi veya kişilerin tabancayla ateş açması sonucu yaralandı. Saldırganlar daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

4 Ağustos Kız arkadaşını öldürüp intihar ettim.

Olay, Yayalar Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Özel bir hastanede santral görevlisi olarak çalışan Nazlı Duman, sevgilisi Emrah Bolat ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emrah Bolat, Nazlı Duman’ın boğazını bıçakla kesti. Boğazı kesilen Nazlı Duman kanlar içinde yere yığılırken, Emrah Bolat kendini asarak yaşamına son verdi.

Nazlı Duman’ın annesi kızından haber alamayınca siteye geldi. Kızının oturduğu daireye giren anne, korkunç bir manzarayla karşılaştı. Annenin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede Nazlı Duman’ın çok sayıda bıçak darbesi aldığı, ölümcül darbenin ise boğazı kesilerek verildiği görüldü. Tüm bu olaylar olurken Nazlı Duman’ın 9 yaşındaki çocuğunun evde olduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam etti.

4 Ağustos I Kadının cesedi yol kenarında bulundu

Kayabaşı Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Sokak yakınlarında bir kadın cesedi ağaca asılı halde bulundu. Cesedi görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından genç kadının cenazesi tıp morguna kaldırıldı. Hanımın ölüm nedeni, yapılacak tıbbi işlemlerin ardından belirlenecek. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

5 Ağustos I Halay başı mücadelesi

Kavga, Kanarya Mahallesi Tabip Sadık Ahmet Sokak’ta bulunan bir nikah salonunda meydana geldi. İddiaya göre, nikah sırasında iki taraf arasında “hala reisliği” konusunda teolojik bir tartışma yaşandı. Bir süre sonra sözlü tartışma, tekme ve tokatlarla kavgaya dönüştü ve olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ortaya çıkan polis ve vatandaşlar, arbedeyi ayırdı. Kavgada yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis tarafları gözaltına aldı.

5 Ağustos I Cinayet, yüksek sesli müzik yüzünden çıkan bir arbedede

İddiaya göre Sinan Çalışkanel (38), arkadaşıyla yolda yüksek sesli müzik dinlerken yoldan geçen motosiklet sürücüsü tarafından uyarıldı. İkili arasında tartışma çıkınca Sinan Çalışkanel otomobilden inerek motosikletlinin yanına geldi. İkilinin ortasında çıkan tartışmada motosiklet sürücüsü Çalışkanel’i bıçaklayarak kaçtı.

7 Ağustos “7 Bela Taner” lakaplı I Taner Şanlı vefat etti

Beyoğlu Kocatepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sokakta duran iki kişiye, yoldan geçen iki motosikletli saldırdı. Saldırı sonucu ağır yaralanan Tanır Şanlı(36) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırı sırasında Tanır Şanlı’nın yanında bulunan Berat K. kolundan yaralandı. Saldırganlar olayın ardından geldikleri motosiklete binerek olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından polis tarafından başlatılan soruşturmada, saldırganların güvenlik kamerası görüntülerine ulaşılırken, 4 zanlı adliyeye sevk edildi. Olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf eden zanlılardan Hamdullah A., “Aramızda eski bir husumet vardı. O yüzden olayı yaptık” dedi.

8 Ağustos I Dükkanı basıp çalışanı hastaneye kaldırdılar

Olay, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde meydana geldi. Müşteriler içeride alışveriş yaparken 2 zanlı dükkana girerek kasanın arkasından dükkan çalışanlarına aldırış etmeden çalışan 1 kişiye saldırdı. Bu sırada dükkan tezgahının önündeki malzemeler yere düştü. Tekme ve yumrukların konuşulduğu arbedede müşteri ve içerideki iki çocuk dehşet içinde kaçtı. Kasada bulunan 2 kişinin müdahale etmeye çalıştığı kargaşa, bir süre dükkanın merdivenlerinde devam etti. Uzun süre tekme yumruklara maruz kalan genç yaralandı.

8 Ağustos I Yetişkinler çocukların kargaşasına katıldı ve ortalık savaş alanına döndü.

Esenyurt’ta yaşanan çocuk kargaşasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü. Çıkan arbedede taraflar birbirlerine tabanca, döner bıçağı ve sopalarla saldırırken 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Aileleri sakinleştirmek için sokağa çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisi sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, sokakta oynayan çocukların arasında ortalık karıştı. Olay, çocukların ailelerinin de devreye girmesiyle kısa sürede aile arasında tartışmaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tabanca, dönen bıçak ve sopalarla saldırdı. Çıkan arbedede iki kişinin dönen bıçakla boyun bölgesinden, bir kişinin de tabancayla yaralandığı belirtildi.

8 Ağustos Esenyurt’ta kuaför salonuna saldırı

Koza İlçesi’nde meydana gelen olayda, alacak sorunu nedeniyle iş yeri ortasında tartışma çıkan MBT, iş yerine gelerek rastgele ateş açtı. Saldırının ardından elinde tüfekle olay yerinden kaçan MBT, polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen MBT, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 Ağustos I Benzin istasyonunda Line kavgası

Maltepe’de bir benzin istasyonunda meydana geldi. Tezlere göre istasyonda buluşan 2 araç sürücüsünün ortasında yol verme tartışması yaşandı. Sözlerle başlayan tartışma bir anda tartışmaya dönüştü. Taraflardan biri marketteki yemek reyonuna giderek tezgahtan aldığı misina ile dışarı çıkarak başka bir sürücünün aracının camına çarptı.

9 Ağustos I Metrobüs’te yer kavgası

Metrobüste tartışma Beylikdüzü istikametine giden metrobüste Yenibosna-Sefaköy ortasında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimlikleri alınmayan iki yolcunun ortadaki yeri nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Diğer yolcular araya girmeye çalıştı ancak şahıslar birbirlerine saldırmaya devam etti.

10 Ağustos Yolda yürürken bacağımdan vuruldum

Kağıthane’de meydana gelen olayda, kendisine yaklaşan otomobildeki biriyle tartışan genç, tartıştığı kişi tarafından baldırından vuruldu. Olaydan 1 saat sonra aynı kişi, yolda yürüyen başka bir kişiyi arkadan vurarak bacağından vurdu. Yaşanan korku anları kameralara yansırken, Kağıthane Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanan saldırgan tutuklandı.

Kağıthane Merkez Mahallesi’nde önceki ay meydana gelen olayda, poliste çok sayıda kusur kaydı bulunan İ.HK (17), sokakta beklemeye başladı. Bu sırada gencin yanına 34 GKF 896 plakalı bir otomobil yanaştı. Araca yaklaşan K., araçta kendisiyle tartıştıktan sonra aracı takip etmeye başladı. Yaklaşık 20 metre sonra araçtan inen bir kişi K.’yi baldırına vurarak yaraladı. Şahsın aracı takip ettiği anlar kameralara yansıdı. Olayın ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis çalışma başlattı.

Olaydan yaklaşık 1 saat sonra Nurtepe’de yürüyen Aydın K.’nin (43) arkasından bir kişi koşarak geldi. Ardından saldırgan tabancayla K.’ya 2 el ateş ederek tabancayla bacağından yaraladı. Saldırı anı kameralara yansırken, neye uğradığını şaşıran Aydın K. yere yığıldıktan sonra tekrar ayağa kalktı. Saldırgan ise hızla araca binerek gözden kayboldu. Olay anı ise kameralara an be an yansıdı. Polisteki “yaralama” hatasından çok sayıda kaydı olan yaralının ambulansla hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

10 Ağustos I İşyerine düzenlenen saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.

Küçükçekmece’de bir iş yerine düzenlenen silahlı baskında bir kişi hayatını kaybetti. Saldırıda yoldan geçen bir kişi de yaralandı. Olay, saat 20.00 sıralarında Yenimahalle Salih Tamcı Caddesi üzerinde bulunan telefoncu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, motosiklete bindiği ve kask taktığı öğrenilen 2 kişi telefoncu dükkanının önüne gelerek iş yerine kurşun yağdırdı. Ocak ayında da iş yerine silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi.

27 Temmuz I Günlük kiralık evde kimyasal sıvıyla cinayet

Şirinevler Mahallesi’nde meydana gelen olayın detayları yeni oldu. Bir apartmanın havalandırma bacasında erkek cesedi bulanlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, üzerinde bıçak ve tabanca yarası bulunmayan cesedin Murat Arpapay’a ait olduğunu belirledi.

Zanlıların polise verdikleri söze göre; Arpapay’ın parasını evde sakladığını öğrenen Ersen Başak, parayı almak için plan yaparak Perçikli Bey ve Serpil Demir’den yardım istedi. Plana göre Muhterem Percikli ve Serpil Demir Ersen, Başak için kafeye gidecek ve burada oturan Murat Arpapay ile tanışacaklardı. Planı uygulayan zanlılardan biri olan Saygıdeğer Perçikli, tanıştığı Murat Arpapay ile önce arkadaş, ardından sevgili oldu.

Olay günü Sayın Perçikli, Murat Arpapay ile birlikte tuttukları günlük kiralık daireye gitti. Kısa bir süre sonra Serpil Demir, Doğan Sarıyıldız ve Fatih Erginoğlu da aynı daireye gitti. Burada Arpapay’ın ellerini bağlayan 3 zanlı daha sonra Arpapay’ın vücuduna iğne ile kimyasal sıvı enjekte ederek öldürdü. Zanlılar, Arpapay’ın cesedini binanın havalandırma bacasına bırakarak olay yerinden ayrıldı.

Daha sonra Arpapay’ın evine giren Ersen Başak, konuttaki parayı alıp Gürcistan’a kaçarken, cinayeti işleyen Doğan Sarıyıldız ve Fatih Erginoğlu Kıbrıs’a kaçtı. Olayın ardından gözaltına alınan Serpil Demir ve Saygıdeğer Percikli, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

gaziosmanpasaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort